eancodeshop.nl logo

eancodeshop.nl

22 independent reviews 8.0 / 10

Information



Place and validate review with:

Facebook
Verify by E-mail

68%
5%
5%
5%
18%



2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2 days ago

M fnaywibdwn

Bonjour,

Je me permets de vous écrire à nouveau au sujet de feedbackplatform.fr et du nouveau service qui fera monter votre site dans les résultats de google sans vous occuper de rien !

C'était à cette adresse http://bit.ly/ecom-links

Les inscriptions vont vraisemblablement être clôturées dans les jours qui viennent.

J'imagine que vous souhaitez peut-être un contact téléphonique, aussi, je vous invite à prendre rendez-vous en bas de la page (Voir le calendrier)

Excellente journée

Pierre


Mario Pollé
Mario Pollé 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2 days ago

Kreeg een ean gebruikte code

Helaas kreeg ik een ean met gebruikte code


Ronald Muller
Ronald Muller 4/10
Wrote 1 review(s) | verified order

1 week ago

Onverwachte kosten na bestellen

Je besteld EAN codes omdat je geen bestaande codes wil of codes die al eerder gebruikt zijn. Je besteld een aantal tegelijk om in de toekomst nog extra producten te kunnen merken met Ean. Gekocht kom je er achter dat ze dus niet garanderen kunnen dat iemand anders jou codes gebruiken zonder dat je hier weer extra voor moet betalen. Dat vind ik belachelijk je hebt ze legaal gekocht, waarom zou je dan erxta moeten betalen om er voor te zorgen dat de eans niet iligaal gebruikt gaan worden. Kun je ze net zo goed gratis laten genereren, daar heb je dit risico ook.


Joep Webshop
Joep Webshop 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

10 days ago

Prima codes

Niks aan te merken


Stefaan Zilveren
Stefaan Zilveren 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

10 days ago

Goed geleverd

Bedankt voor de codes


Hj Ulken
Hj Ulken 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-10-12

Snelle en duidelijke website

Snelle en duidelijke website


Thom Anoniem
Thom Anoniem 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-10-12

Goede website

Doen wat wordt beloofd


Jhh Van der
Jhh Van der 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-10-12

Ondanks storing codes

Eancodeshop had een storing van 24uur, waardoor ik niet direct mijn codes kreeg. Wel opgelost door de klantenservice. Zelfs in het weekend.


Joline Van
Joline Van 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-10-10

Snelle, duidelijke en goede service

Snelle, duidelijke en goede service


Rick Veen
Rick Veen 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-10-04

Bedankt

Review waard. Afspraken nagekomen!


Noel Vredenburg
Noel Vredenburg 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-10

Eigen merk producten

De codes gekocht voor mijn eigen merk producten. Snelle levering.


Sam Van heemskerk
Sam Van heemskerk 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-10

Klantenservice

Na mijn bestelling had ik na 20minuten nog geen codes ontvangen. Hierna heb ik contactopgenomen met de klantenservice. Binnen 1 uur kreeg ik van Evelien een reactie, de codes stonden in de spam folder van mijn mail... (oeps..). Bedankt evelien voor het helpen


Bob Onbekend
Bob Onbekend 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-10

Gewoon oké

Gebruik mijn codes voor Bol.com, alles verder goed


Abby Van gangelen
Abby Van gangelen 8/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-10

Goed en snel

Goed en snel geleverd


Susanne Van p.
Susanne Van p. 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-10

Niks aan te merken

Snel geleverd en goede prijs


Jeannette Wezenberg
Jeannette Wezenberg 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-09-01

Snel geregeld

Zoals altijd ...super snel binnen 3 min de code's binnen.


Vincent P
Vincent P 10/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-08-22

Snelle service

Binnen een uur had ik de mail ontvangen, hierin stonden de login gegevens van mijn account. Direct de codes kunnen downloaden. Top


Esther Giessenburg
Esther Giessenburg 6/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-07-27

Ongevraagd account

Na bestelling werd er ongevraagd een account aangemaakt. Daarnaast wordt er gemaild met het advies om een abonnement te nemen om de gekochte codes te beschermen.
Ik vond dit persoonlijk geen prettige ervaring en koop mijn codes voortaan elders.


Loe Van doren
Loe Van doren 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-07-23

Weinig relevante info

Ik mistte enkele EAN codes voor een horlogemerk welke er geen had. In 95% van de gevallen worden deze aangeleverd door de leverancier, Op advies van mijn shopbeheerder zocht ik naar EAN codes. Eigenlijk had ik mij al moeten verbazen dat de prijsverschillen opvallend en onwerkelijk zijn. Het gevoel van getild worden zit er niet ver naast. \r\n\r\nNu dat merkte ik na bestelling kreeg ik een heel ander naar gevoel, zodat ik meteen geen EAN meer nodig heb. \r\nHelaas is heet klantengevoel bij deze firma ver te zoeken, want een reactie heb ik tot heden niet gehad.


Carlos Soumi
Carlos Soumi 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2020-07-16

Ongelooflijk slechte service

Voorheen al wel besteld bij deze site, maar de laatste keer voor een groot bedrag code's besteld die niet niet zijn aangekomen in de mail.

Klantenservice gemaild, krijg je dan een standaard geautomatiseerde mail terug met de vraag om je spambox te bekijken.

Ondertussen 2 weken verder en 5x gemaild, geen reactie meer. Schande !


eancodeshop.nl

eancodeshop.nl logo screenshot

wilt u één of meerdere ean nummer kopen? eancodeshop levert: | ? officiële ean nummers ? direct geleverd ? gratis barcodes


Website information


About Feedback platform

We collect reviews from consumers around the world and are the only review platform where reviewers get rewarded for writing quality reviews.

By giving back to the community who make it possible to gain valuable insights for companies we have created a great community of reviewers.

Our advanced review software will increase Google rankings for webshop owners and the best part it's free.

Logo Footer FBP

"Independent review platform for webshops to gain valuable customers insights. We are the only company who compensate our reviewers for their time to get higher quality reviews."

For reviewers



For webshop owners

Features

Check out our product features

Pricing

From Free to Enterprise packages

Integrations

Plug & play plugins for most ecommerce platforms